Bestel ambachtelijke en verse oliebollen

Sinds de 1e lockdown van de horeca dit jaar is Foodtruck EetfeStijn al druk bezig met oplossingen om tóch onze heerlijke producten aan onze gasten te laten proeven. We werken allang niet meer met alleen de festival- of grove BBQ-producten. Sinds dit jaar maken we ook verse pasta’s, soepen, snacks en lunchgerechten. Bij deze hebben we daarop een heerlijke toevoeging: oliebollen!

Onze eigen oliebol

De 2e lockdown van de horeca zagen we al aankomen en daarom hebben we al een beetje vooruit gepland. Samen met Stadsbrouwerij Dukes zijn we direct begonnen met het ontwikkelen van een ambachtelijk oliebollenrecept. Oefenen, proeven, aanpassen, oefenen, proeven, aanpassen, oefenen en proeven tot we tevreden waren en tot dat de oliebol aan door ons zelf gestelde eisen voldeed.
Hij moest vooral krapperig zijn, niet vet, de krenten en appel vulling mooi verdeelt in het beslag, een luchtige smaakvolle bol. Dat is gelukt!
Een echte ambachtelijke handgeschepte oliebol. Bij welke bakker vind je die nog?

Bakken op bestelling

Op dit moment bakken we ieder weekend (vrijdag of zaterdag) op bestelling. Zo hebben onze gasten de kans om onze heerlijke oliebol te proeven voor het moment suprême: Oud & Nieuw. We bakken bewust alleen op bestelling, zodat we precies weten hoeveel we er moeten maken en er geen voedselverspilling zal zijn.

Positieve reacties

Na onze lange voorbereiding durven we wel te zeggen dat we overtuigd zijn van onze eigen oliebol. Gelukkig zijn de eerste reacties ook heel positief! Na de eerste “proevers” hebben we al toezeggingen voor bestellingen met Oud & Nieuw. Deze positieve feedback doet ons erg goed!

Plaats je bestelling

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze oliebol en wil je die zelf ook wel eens bestellen? Houd de agenda op de website en onze Instagram dan in de gaten! Daar kan je precies zien hoe je kan bestellen en wanneer je ze op kan komen halen.

Groeten Stijn

Recommended Posts