Bier & Burgers

Nu de terrassen weer open zijn, hebben Stadsbrouwerij Dukes en Foodtruck EetfeStijn de handen ineen geslagen. Verse burgers, direct van de grill zo op je bord. Met daarnaast een lekker, lokaal gebrouwen biertje. De ideale avond, maar let op: je moet wel even reserveren!

Terras van Stadsbrouwerij Dukes

Tijdens deze bijzondere avonden parkeert Foodtruck Eetfestijn op het terras van Stadsbrouwerij Dukes aan het Doctor H.B. Wiardi Beckmanplein 60 in Gorinchem. Lekker buiten in het zonnetje, maar bij slecht weer kan je ook binnen zitten in het café. Daarom hanteren we op dit moment een maximum van 30 personen.

Menu: speciaalbier met hamburgerplate

Voor deze speciale avonden, hebben we natuurlijk ook een schitterend aanbod. Het menu kost €19,95 en bestaat uit 2 speciaalbieren van Dukes + een hamburgerplate. Dat is een grote hamburger, gegrild op de houtskolen BBQ, met een puntzak friet en salade (zie foto’s hier onderaan).

Zondagavond 19 juli

De eerste 6 avonden waren uitverkocht! Voorlopig willen we deze actie dus doorzetten. De eerstvolgende editie is zondag 19 juli. De bedoeling is om dit 2x per maand op een zondagavond in te plannen. Tijdens de vakantieperiode kan dit iets afwijken, dus houd mijn Instagram of agenda in de gaten, zodat je precies weet waar je Foodtruck EetfeStijn kan vinden!

Reserveren

Wil jij ook een tafeltje reserveren voor deze unieke avonden? Stuur mij een berichtje via Instagram of Facebook

Groeten Stijn

Recommended Posts