EetfeStijn bezorgt eten thuis!

De maatregelen rondom het coronavirus zorgen er ook voor dat de foodtruck van EetfeStijn even geparkeerd staat. De agenda voor komend seizoen staat al aardig vol, maar begrijpelijk zijn de evenementen voor de komende maanden gecanceld. Vreemde tijden die hopelijk snel weer wat positiever worden! We proberen er toch maar een positieve draai aan te geven, nu iedereen wat meer aan huis is gekluisterd: Foodtruck Eetfestijn bezorgt heerlijke maaltijden aan huis!

Lekkere pasta’s thuisbezorgd

De evenementen mogen dan voorlopig afgelast zijn, lekker koken kan nog steeds. Vanuit de gloednieuwe keuken maak ik dagelijks een aantal verschillende, verse pasta’s. Via de menukaart die je hieronder kan vinden zie je de gerechten die je kan bestellen. Als je mij even belt of een Whatsapp stuurt op 06-52642934 dan kan je snel bestellen!

Bijpassend: wijn of bier

In samenwerking met slijterij ’t Kleine Uiltje en Stadsbrouwerij Dukes uit Gorinchem leveren we ook bijpassende wijnen en bier! Samen met de zelfgemaakte pasta’s maak je hier het avondje “thuis uit eten”  helemaal compleet.

Positieve reacties

Na een week bezorgen krijgt Foodtruck EetfeStijn al hele mooie reacties. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Een selectie van deze positieve reacties kan je hieronder al terugvinden.

Direct bestellen?

Loopt het water je al in de mond? Je kan bestellen door mij even te bellen of te Whatsappen op 06-52642934.

Groeten Stijn

Recommended Posts