EetfeStijn in sfeervolle stadstuin

Het jaar 2020 ziet er een stuk anders uit dan van tevoren verwacht. Geen drukke weekenden op zomerse festivals en volle stadspleinen. Gelukkig ontstaan er dan ook nieuwe initiatieven. Zo is EetfeStijn nu regelmatig in de buitenkeuken te vinden van de historische stadstuin van swingcafé Flashback.

Genieten in de borreltuin

Op een gemiddelde zaterdag komen er zo’n 500 mensen langs in café Flashback. De deuren moesten gesloten, maar al snel is de stadstuin omgetoverd tot “borreltuin”. Deze historische plek is nu een sfeervolle binnenplaats, waar je kan genieten van bieren, cocktails en borrelbites…gemaakt door Foodtruck EetfeStijn!

Buitenkeuken

De open buitenkeuken is inmiddels het vertrouwde domein van chefkok Stijn Bilstra. Nu de foodtruck wat minder vaak onderweg is, kan de gepassioneerde chefkok toch nog doen wat hij het liefste doet: heel veel lekkere dingen maken! Bekijk de foto’s onder deze blog voor een kleine impressie!

Thema avonden

Naast de borrelbites die geserveerd worden, zijn er ook speciale thema avonden. Bijvoorbeeld de “All you can pizza” en “BBQ night”. Houd mijn Instagram of agenda in de gaten, zodat je precies weet waar je Foodtruck EetfeStijn kan vinden!

Groeten Stijn

Recommended Posts