Festival in haven Werkendam

De laatste klus voor de welverdiende zomervakantie was een hele bijzondere voor Foodtruck EetfeStijn. In de haven van Werkendam hebben we op 1 augustus een (mini) festival mogen organiseren! Een gezellig evenement, waar iedereen kon genieten van lekker eten, speciale bieren en zelfgemaakt ijs!

Samenwerking met Dukes en De Oude Schuur

Vanuit onze eigen foodtruck hebben we weer allerlei heerlijke dingen geserveerd. Zoals broodjes hamburger, pulled pork en puntzakken friet. Maar om het festival zo compleet en gezellig mogelijk te maken, is de hulp ingeroepen van goede bekenden. Zo kwam Stadsbrouwerij Dukes met de oude Volkswagen bus, met vier speciaal bieren op de tap. Vanuit ijsboerderij De Oude Schuur werd ook een truck gestuurd, gevuld met 10 exclusieve, zelfgemaakte smaken ijs!

Gezelligheid op 1,5 meter

Uiteraard hebben we goed rekening gehouden met de geldende richtlijnen rondom het corona virus. De tafels stonden zodanig opgesteld dat er goed 1,5 meter afstand gehouden kon worden van elkaar. Daarnaast waren er 6 punten waar de handen gedesinfecteerd konden worden. Met die maatregelen was het mogelijk om er met 200 genodigden en 3 “foodtrucks” een gezellig festival van te maken!

Regel nu jouw eigen festival!

Zo’n geslaagd festival als hierboven beschreven willen wij wel vaker organiseren! Foodtruck EetfeStijn heeft de connecties en kennis om ook voor jou zo’n festival neer te zetten. Neem contact met ons op en we praten graag met je verder over alle mogelijkheden.

Groeten Stijn

Recommended Posts