Nieuws van de chef!

Het eerste jaar van Foodtruck EetfeStijn zit er bijna op! In 2019 rolde mijn gloednieuwe, zwarte foodtruck voor het eerst door Nederland. Van bedrijfsfeestjes en verjaardagen tot grote festivals en catering op luxe golfbanen. Er zijn vele kilometers afgelegd en heel wat mensen blij gemaakt. Omdat ik op zoveel mooie plekken kom en elke keer weer met nieuwe producten werk, vind ik het leuk om daar wat meer van te laten zien.

Via Instagram deel ik al regelmatig foto’s. Sommige foto’s of nieuwe culinaire hoogstandjes zijn te mooi om niet te delen. Maar ik vertel jullie daar graag nog meer over. Het verhaal achter de foto’s. Daarom start ik in 2020 met mijn eigen blog. Regelmatig nieuwe verhalen vanuit de foodtruck. Vanaf nu ben ik dus niet alleen een chefkok, maar ook een chefblog ;).

Ben jij benieuwd waar ik allemaal kom en met welke nieuwe producten ik werk? Houd mijn blog dan goed in de gaten!

Groeten Stijn

Recommended Posts