Skip to content

Mijn specialiteiten

Wat ik maak

Mijn specialiteiten zijn onder andere broodjes langzaam sous-vide gegaard uitgebakken buikspek op verschillende manieren gemarineerd. Andere specialiteiten zijn broodjes hamburgers van de grill. En de lekkerste  ambachtelijke ongeschilde dikke friet met eigen kruiden. Aangevuld met zelfgemaakte sauzen op basis van romige mayonaise en afgemaakt met verse kruiden.

Burger
Sauzen
Friet
Buikspek

“Al mijn producten zijn vers en zoveel mogelijk zelf gemaakt”

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van het eten uit mijn foodtruck is mijn doel. Alles net even anders en lekkerder dan ‘normaal’.

Mijn focus ligt daarom op het geven van een ‘eigen twist’ aan de producten. De producten zo eerlijk en natuurlijk mogelijk houden staat hoog in het vaandel.

Stijn Bilstra

Chefkok

Van aardappel tot patat

GOOD FOOD

EetfeStijn is onderweg

Heb jij iets te vieren waar je mij graag bij wilt hebben? Ik sta overal voor open en vrijwel alles is mogelijk met EetfeStijn.

Ik maak van iedere gelegenheid een nog groter feest. Twijfel niet en neem contact met mij op.